Drvena Kuhinja 162118

179,90 KM

Uplovite u svijet kuhanja s ovom čarobnom drvenom kuhinjom i darujte svojoj djeci nezaboravnu zabavu i praktične vještine!

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Drvena Kuhinja 162118
179,90 KM
Ovaj proizvod se brzo prodaje!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Postanite pravi kuhar: omogućite svojoj djeci da dožive zabavu kuhanja. Ova drvena kuhinja savršena je za različite prigode i simulira realne kuhinjske scene kako bi djeca mogla istraživati i razvijati praktične vještine.

Potpuno opremljena: Sadrži kuhinjske dodatke poput realnog štednjaka, sudopera i slavine za pranje voća i povrća, kao i mikrovalne pećnice koja se može kontrolirati u stvarnom vremenu. Također su uključeni razni kuhinjski pribor. Veliko odlagalište omogućuje djeci ugodno vrijeme igre.

Zabavna edukativna igračka: Igranje uloga je izuzetno važno za djecu. Potiče njihovu maštu i kreativnost. Set kuhinjskih pribora inspirira djecu da preuzmu ulogu kuhara, uče jednostavne kulinarske vještine i uživaju satima pripremajući “pogrešne obroke” za svoju obitelj.

Opuštajuće aktivnosti: Rani razvoj znanja i koncepata, razvijanje socijalnih i jezičnih vještina, pružanje prilike djeci da istraže, istražuju i eksperimentiraju, stjecanje razumijevanja različitih perspektiva te poticanje kreativnosti i mašte.

Najbolji poklon za vašu djecu: Savršen poklon za djecu za rođendane, praznike ili bilo koju drugu prigodu.

Ova drvena kuhinja pruža ne samo zabavu, već i edukaciju. Djeca će uživati u simuliranju pravih kuhinjskih situacija i razvijati svoje praktične vještine. Opremljena je svim potrebnim dodacima, poput štednjaka, sudopera, slavine, mikrovalne pećnice i raznih kuhinjskih pribora. Veliko odlagalište omogućuje djeci da se slobodno igraju i uživaju u dužem vremenu igre.

Osim što je zabavna igračka, ova drvena kuhinja također potiče razvoj dječje mašte i kreativnosti. Kroz igru uloga, djeca će naučiti jednostavne kulinarske vještine i uživati u pripremanju “pogrešnih obroka” za svoju obitelj.

Ova kuhinja također pruža priliku za rani razvoj znanja i koncepata, razvoj socijalnih i jezičnih vještina te istraživanje i eksperimentiranje. Djeca će razvijati različite perspektive, buditi kreativnost i maštu kroz igru i učenje.

Najbolji dio je što je ova drvena kuhinja savršen poklon za djecu. Bez obzira na prigodu, poput rođendana, praznika ili posebnih trenutaka, ova kuhinja će razveseliti vaše dijete.

Naručite ovu drvenu kuhinju i omogućite svojoj djeci nevjerojatno iskustvo kuhanja. Ne samo da će se zabavljati, već će i učiti i razvijati svoje vještine. Ne propustite priliku za darivanje nečega posebnog vašem djetetu.

Značajke

  • Društvena i edukativna drvena kuhinja za djecu.
  • Potpuno opremljena sa stvarnim kuhinjskim dodacima.
  • Potiče maštu, kreativnost i praktične vještine.
  • Razvoj znanja, socijalnih i jezičnih vještina.
  • Idealna za poklon u bilo kojoj prigodi.
  • Omogućava djeci nevjerojatno iskustvo kuhanja.