Akcija!

Dron Leteća Lopta 24006582

Original price was: 15,00 KM.Current price is: 8,90 KM.

-41%

Upusti se u galaktičku avanturu s Letećom Loptom 24006582!

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Dron Leteća Lopta 24006582
15,00 KM Original price was: 15,00 KM.8,90 KMCurrent price is: 8,90 KM.
Ovaj proizvod se brzo prodaje!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

”Leteća Lopta 24006582 – tvoja avantura u svijetu beskrajne zabave!

Jesi li spreman za putovanje prema zvijezdama? Ako tražiš nevjerojatnu igračku koja će te oduševiti svojom iznimnom tehnologijom, Leteća Lopta 24006582 je pravi izbor za tebe! Ova svemirska kugla drona je nevjerojatno cool i može pronaći put natrag k tebi samostalno. Njen dizajn omogućuje da leti u suprotnom smjeru kada im se približiš. Sa različitim kutovima lansiranja i brzinama, Leteća Lopta može postići različite putanje leta i vještine. Sa super AI čipom koji savršeno kontrolira let, ovaj svemirski dron može učinkovito razviti dječju sposobnost reakcije.

Kako se igra s Letecom Loptom 24006582? Jednostavno gurni je izvan sebe pod kutom od 30° prema gore s umjerenom snagom i vidjet ćeš kako se vraća k tebi kao bumerang; povuci je pod kutom od 30° prema dolje i mala loptica drona leti ravno. Ne moraš brinuti da će tvoja djeca lako oštetiti ovu leteću igračku, ona se automatski zaustavlja kad udari u namještaj ili bilo koje druge predmete. Mini leteća lopta ima ugrađeno 360° LED svjetlo, što znači da se njen svijetli boja ne može proći neprimijećena, čak ni tijekom dana.

Ova čarobna okretna lopta je dizajnirana za igru i u zatvorenom i na otvorenom prostoru. Jednostavno pritisni gumb za uključivanje jednom kako bi se uključila Leteća Lopta, zatim protresi je kako bi elisi počeli okretati. Drži letaću loptu na dlanu s otvorom prema gore, polako je pusti tako da ostane oko 3 cm između tvog dlana i leteće lopte, pomakni se zajedno s njom i vidjet ćeš kako okretna lopta lebdi na tvom dlanu kao “NLO”.

Punite Leteću Loptu pomoću USB kabela oko 25 minuta i dobit ćeš 8-10 minuta vremena leta. Kad LED indikator treperi, to znači da je letajući dron za djecu potrebno napuniti. Indikatorsko svjetlo ostaje upaljeno tijekom punjenja i gasi se kada je punjenje završeno. Bez obzira gdje ideš, lagani i kompaktni dizajn čini je lako prenosivom. Napomena: prije igre, provjeri je li proizvod potpuno napunjen i da je otvor okrenut prema gore.

Naša leteća lopta ima poboljšani motor i sferni dizajn, što znatno olakšava upravljanje letaćom kuglom. Ova čarobna svemirska lopta je izrađena od visokokvalitetnog materijala koji je lagan i fleksibilan, što znači da je sposobna izdržati brojne udarce. Propelere su sigurno sakrili unutar letajućeg drona. Ovo je najbolja leteća igračka za djecu i odrasle. Isprobaj različite kutove i smjerove leta, i otkrijte više načina za igranje s njom.

Savršen poklon bez ograničenja starosti – mini leteći dron igračka bit će još zabavnija za igranje s prijateljima i obitelji. Imajući ovu malu okretnu loptu može pomoći tvojem djetetu da se udalji od računala i igrica i aktivno sudjeluje u vanjskim aktivnostima. Može se koristiti kao sjajan poklon za Halloween, Dan zahvalnosti, Božić i kreativne rođendanske poklone za djevojčice, dječake, tinejdžere i odrasle. Galaktička okretna lopta privlači svu pažnju i djece i odraslih.”

Uz Leteću Loptu 24006582, zajedno ćete letjeti do zvijezda i stvoriti najzabavnije uspomene. Ne propusti ovu jedinstvenu priliku za avanturu i zabavu!

Značajke

  • Leteca Lopta 24006582 – svemirska kugla drona sa AI čipom.
  • Samostalno pronalazi put natrag i leti kao bumerang.
  • Igra se u zatvorenom i na otvorenom prostoru.
  • Lagan, fleksibilan i izdržljiv materijal.
  • Idealan poklon za djecu i odrasle.
  • Uključuje LED svjetlo i jednostavno punjenje preko USB kabela.