Digitalni Fotoaparat Hoppstar Rookie Oat 12411

129,90 KM

Zaljubi se u Hoppstar Rookie – savršeni fotoaparat za mališane koji žele istraživati svijet fotografije!

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Digitalni Fotoaparat Hoppstar Rookie Oat 12411
129,90 KM
Požurite, samo 4 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da je svako dijete neprocjenjivo i zaslužuje najbolje, stoga je naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući sigurne i kvalitetne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Hoppstar dječji digitalni fotoaparat Rookie oat 12411 – Tvoj partner u otkrivanju svijeta fotografije

Jesi li ikada vidio nešto tako privlačno da jednostavno moraš imati? Upravo to ćeš osjetiti kada prvi put pogledaš Hoppstar Rookie, dječji digitalni fotoaparat koji te osvaja svojim predivnim dizajnom. Veliki gumbi čine ga iznimno jednostavnim za korištenje, čak i za najmlađe korisnike.

Ali to nije sve! Rookie dolazi s odvojivim silikonskim kućištem koje pruža zaštitu od lomova, a istovremeno daje dovoljno prianjanja da lako držiš i rukuješ fotoaparatom. Tako ćeš se osjećati sigurno dok istražuješ svoju kreativnost i razvijaš svoje vještine.

Hoppstar Rookie ima popularne značajke poput okvira za fotografije, filtera za fotografije i prepoznavanja lica. Pruža ti mnogo zabavnih mogućnosti da istražiš svoju kreativnost i razviješ svoje vještine. I najbolje od svega, Rookie dolazi s certifikatom kvalitete koji jamči sigurnost i pouzdanost: CE, EN71, RoHS, CCC, MA.

Rookie je idealan za djecu od 3 godine i stariju. Dimenzije od 7,8 x 4,8 x 4,3 cm čine ga kompaktnim i prikladnim za nošenje svugdje. S težinom od samo 95 grama, neće te umoriti ni ako ga držiš cijeli dan. Ako ti se baterija isprazni, samo pričekaj oko 2,5 sata i opet si spreman za akciju.

Prednja kamera ima rezoluciju do 430 megapiksela, što ti omogućuje snimanje oštrih i detaljnih fotografija. Video kamera ima rezolucije 1080P / 720P / VGA, tako da možeš bilježiti svoje avanture u visokoj kvaliteti. A uz značajke poput automatskog fokusa, bijele ravnoteže i prepoznavanja lica, tvoje fotografije će izgledati profesionalno čak i ako si početnik.

Kao dodatak, dobivaš silikonsko kućište, 16GB memorijsku karticu, adaptere Type-C i micro-USB, upute za korištenje i 2u1 narukvicu s ugrađenim kabelom za punjenje. Sve što ti treba da kreneš u svoje foto avanture.

Važno je napomenuti da Rookie treba tretirati s pažnjom. Nemoj ga ostavljati na direktnom suncu ili blizu izvora topline, drži ga suhim i čistim i izbjegavaj padove na tvrde površine. I najvažnije, koristi Rookie pod nadzorom odrasle osobe.

Hoppstar Rookie je više od običnog fotoaparata, to je tvoj partner u otkrivanju svijeta fotografije. Nemoj propustiti priliku da postaneš pravi mali fotograf i zabilježiš nevjerojatne trenutke. Kupi svoj Hoppstar Rookie danas i započni svoju foto avanturu!

Značajke

  • Lijep dizajn i jednostavan za korištenje.
  • Silikonsko kućište pruža zaštitu i prianjanje.
  • Zabavne mogućnosti i certifikat kvalitete.
  • Prikladne dimenzije i laka prenosivost.
  • Visoka rezolucija kamere za oštre fotografije.
  • Uključeni dodaci za sve što ti treba.