Cybex Beezy Blk B Magic Black 524000143

609,00 KM

“Udobnost i stil za vašu bebu – Cybex Beezy Blk B Magic Black 524000143 je savršen izbor za gradske avanture.

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Cybex Beezy Blk B Magic Black 524000143
609,00 KM
Požurite, samo 3 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Cybex Beezy Blk B Magic Black 524000143 je savršen izbor za moderne roditelje koji žive u gradu. Ova revolucionarna kolica će vam pružiti maksimalnu slobodu kretanja i udobnost za vašu bebu.

Jedna od najvećih prednosti ovih kolica je mogućnost prilagodbe u ležeći položaj, što je idealno za korištenje od samog rođenja. Vaša beba će biti udobno smještena u ergonomski položaj ležanja, a prilagodljiva potpora za noge će joj pružiti dodatnu udobnost.

Vožnja s Cybex Beezy je vrhunski doživljaj u udobnosti i lakoci upravljanja. Zahvaljujući malom i okretnom dizajnu, ova kolica su posebno praktična za gradski život. Bez obzira jeste li u šetnji po trgovinskom centru, parku ili istraživanju povijesnih četvrti, Cybex Beezy će vam olakšati mobilnost i pripremiti za sljedeću avanturu.

Ova jedinica sjedala nudi udobnost na najvišoj razini. Podesivi sustav pojasa s mekanom podstavom pruža vašoj bebi sigurnost i udobnost tijekom vožnje. Veliki XXL suncobran osigurava vašem djetetu zasjenjeno mjesto i štiti ga od štetnih UV zraka.

Cybex Beezy je također jednostavan za upotrebu. Možete jednom rukom podesiti ležeću površinu i potporu za noge prema potrebama vašeg djeteta. Kad završite s vožnjom, kolica se mogu jednostavno složiti jednom rukom i postaju izuzetno kompaktna, što vam omogućuje da ih jednostavno pohranite u vaš dom ili automobil za sljedeće putovanje.

Ovaj model Cybex Beezy može se pretvoriti u praktičan sustav putovanja. Na okvir kolica možete pričvrstiti dječju autosjedalicu (adapter i dječja autosjedalica nisu uključeni), što vam olakšava svakodnevne obaveze. Vaše dijete može nastaviti spavati u autosjedalici koja je pričvršćena za kolica, što vam omogućuje lakšu brigu o bebi.

Cybex Beezy Blk B Magic Black 524000143 je idealan izbor za izlete i šetnje odmah od rođenja pa do 4. godine. Ove moderne kolica mogu nositi do 22 kg težine i imaju mnoge značajke koje će vam olakšati život u gradu. Udobno sportsko sjedalo s podesivim naslonom i potporom za noge, ovjes na svim kotačima, zakretni prednji kotači s mogućnošću zaključavanja, parkirna kočnica i prostrana košarica za kupovinu čine ova kolica savršenim partnerom u gradu.

Nabavite Cybex Beezy Blk B Magic Black 524000143 za svoje dijete i uživajte u udobnosti, praktičnosti i stilu koje ovaj proizvod pruža. Budite sigurni da ste odabrali najbolje za svoju bebu!

Značajke

  • Savršen izbor za moderne roditelje u gradu.
  • Mogućnost prilagodbe u ležeći položaj od samog rođenja.
  • Vrhunska udobnost i lakoća upravljanja.
  • Sigurnost i udobnost s podesivim sustavom pojasa.
  • Jednostavno sklopive i kompaktne za pohranu i prijevoz.
  • Sustav putovanja s mogućnošću pričvršćivanja autosjedalice.