Boca Twistshake 330Ml 78013

19,55 KM

Inovativna bočica.

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Twistshake su dječije bočice nove generacije koje su nosioci mnogobrojnih nagrada. Proglašene su bočicama godine 2015. kao i 2016. godine. Inovativne bočice su napravljene u suradnji sa roditeljima. Kombinacija su bočice za bebe i “šejker” boce za odrasle. Sa ovim bocama hranjenje postaje lakše i jednostavnije. Zaboravite na prekidanje hranjenja zbog uvlačenja sisača. Sa inovativnom mrežicom taj problem postaje prošlost. Twistshake olakšava prelazak sa dojenja na hranjenje bočicom. Sigurnosni ventil sprečava gutanje zraka i nastajanje grčeva u beba. Bočica sa sisačem i mrežicom omogućuje jednak protok tekučine. Svaka Twistshake bočica sadrži i praktični dozer za pohranu praha. Dozer se može koristiti i za pohranu druge hrane. Dozeri se mogu zavrtati jedni na druge da bi odlaganje kao i transport bili jednostavniji. Široki vrat bočice olakšava čišćenje. Zbog svog ergonomskog dizajna bebe lakše hvataju i drže bocu. Twistshake bočice dolaze u zanimljivim bojama. Svaka boja ima svoje ime i jedinstveno značenje.

 

 

Roza Crazymonkey (Ludi majmun) :

– Roza boja je boja ljubavi, čistoće i milosrđa. Roza boja može odražavati sreću te imati umirujuće djelovanje kao i jak osječaj jedinstva. To je boja koja jača imunološki sustav te oslobađa Vas od straha.

 

 

ZNAČAJKE:

– kvalitetna bočica,

– ergonomski dizajn,

– sprečava nastajanje grčeva gutanjem zraka,

– veliki otvor za lakše usipanje hrane i pranje,

– mrežica za potpuno rastvaranje praha i jednak protok,

– anti-kolik ventil,

– sisać od 100% mekog silikona, 4+ mj,

– dozer 100 ml,

– jednostavna pohrana više dozera zavrtanjem,

– punjenje 330 ml,

– načinjeno od 100% BPA oslobođenog polipropilena,

– pogodna za mikrovalnu, hladnjak i perilicu,

– dizajnirano u Švedskoj.

 

 

NAPOMENA: Očistiti bocu mlakom pjenušavom vodom i isprati. Nakon svakog hranjenja odmah saprati bocu vodom kako bi čišćenje bilo lakše. Prije prvog i poslije svakog novog hranjenja bočicu je potrebno očistiti te sterilizirati ili prokuhati u čistoj ključaloj vodi.


Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.