Lanac za dudu Bibs X Liberty – Eloise Ivory

33,50 KM

Oduševi svoju bebu s BIBS X Liberty Lancem za Dudu Eloise Ivory – vrhunac elegancije i stila!

Na zalihi

Dodaj u košaricu

Lanac za dudu Bibs X Liberty - Eloise Ivory 33,50 KM
Požurite, samo 2 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

BIBS X Liberty Lanac za Dudu Eloise Ivory – Elegancija i stil za tvoju bebu

Uz BIBS X Liberty Lanac za Dudu Eloise Ivory, tvoja beba će biti u centru pažnje uz dodir bezvremenske elegancije. Ovaj predivni lanac za dudu spaja skandinavski dizajn BIBS brenda s povijesnim uzorcima britanskog luksuznog brenda Liberty. Ovaj brend tekstila s dugom tradicijom od 148 godina donosi nam prekrasne cvjetne uzorke Capel, Eloise i Chamomile Lawn, koji će uljepšati izbor BIBS proizvoda.

Ali ovaj lanac za dudu nije samo lijepo ukrašen, već je i praktičan. On će osigurati da duda ne padne na pod ili se izgubi. BIBS vezica za dudu je kao tvoja treća ruka koja će olakšati svakodnevicu. Jednostavno je prikači za ručku dude i zakopčaj je za odjeću kako bi uvijek bila uz bebu.

Ovaj lanac za dudu izrađen je od 100% GOTS certificiranog organskog pamuka, s drvenim dijelom kopče koji posjeduje FSC certifikat. Metalni dio kopče je bez nikla, a cijeli lanac za dudu se može 100% reciklirati. Također je testiran u skladu sa sigurnosnim zahtjevima EU i EN12586+A1:2011 standardom, tako da možeš biti siguran/na da je tvoja beba sigurna.

Važno je napomenuti da se lanac za dudu uvijek mora koristiti pod nadzorom odrasle osobe i isključivo kada je dijete budno. Nemoj ga koristiti dok je dijete u krevetu ili kolijevci, niti vezati dudu oko vrata. Prije svake upotrebe, pažljivo pregledaj lanac za dudu i baci ga pri prvom znaku oštećenja. Nikada ne produžuj lanac za dudu.

Uz BIBS X Liberty Lanac za Dudu Eloise Ivory, tvoje dijete će biti sigurno, elegantno i uvijek u stilu. Odaberi svoju boju i daruj svojoj bebi komad luksuza koji će trajati i dugo nakon što izraste iz duda.

Značajke

  • BIBS X Liberty lanac za dudu spaja eleganciju i stil
  • Pruža praktičan način da duda ne padne ili se izgubi
  • Izrađen od organskog pamuka i certificiran po sigurnosnim standardima
  • Može se koristiti uz nadzor odrasle osobe
  • Dizajniran sa prekrasnim cvjetnim uzorcima Liberty brenda
  • Pruža sigurnost, stil i trajnost za bebu