Držač dude BIBS – Dusty Pink/Baby Pink

30,90 KM

Zaboravite na izgubljene dude i slomljene živce – BIBS Paci Braid osigurava sigurnost i stil za vaše dijete.

Na zalihi

Držač dude BIBS - Dusty Pink/Baby Pink 30,90 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

BIBS Paci Braid Dusty Pink/Baby Pink 9401114 – praktičan i neizostavan dodatak za svakog roditelja! Uz ovaj privezak za dudu, imate treću ruku koju ste uvijek željeli – sada više ne morate brinuti da će duda pasti na pod ili da će se izgubiti.

Dizajniran u klasičnom retro stilu, ovaj privezak je pleten od predivnog nordijskog pamuka u nježnim ružičastim bojama. Savršeno se slaže s vašom omiljenom BIBS dudom i dodaje dašak stila svakodnevnom životu s bebom.

Ovaj praktičan proizvod možete koristiti kod kuće, u kolicima ili kad god ste vani. Samo pričvrstite metalnu kopču za odjeću vašeg djeteta i duda će uvijek biti na sigurnom. Više se ne morate brinuti o tome hoće li duda pasti na prljavi pod ili se izgubiti negdje tijekom šetnje.

BIBS Paci Braid izrađen je od 100% organskog pamuka, pružajući vašem djetetu prirodan i siguran proizvod. Njegova kvaliteta i izdržljivost osiguravaju dugotrajnost i udobnost korištenja.

Ne samo da ćete imati praktičnost i funkcionalnost s ovim privezkom za dudu, već ćete također dobiti i prekrasan dizajn koji se savršeno uklapa u vašu estetiku.

Odlučite se za BIBS Paci Braid Dusty Pink/Baby Pink 9401114 i osigurajte sigurnost i stil za vaše dijete. Ne dopustite da duda bude izgubljena ili prljava – uz ovaj privezak, imat ćete miran um i sretno dijete. Neodoljivo, zar ne? Kupite ga odmah i uživajte u svim prednostima koje pruža!

Značajke

  • Privezak za dudu koji sprečava gubljenje i padanje
  • Klasičan retro dizajn u ružičastim bojama
  • Praktičan i siguran pratitelj vani i kod kuće
  • Izrađen od 100% organskog pamuka
  • Jamči udobnost i dugotrajnost
  • Estetski privlačan i funkcionalan dodatak za bebu

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.