Bibs Complete Dinner Set Sage

76,95 KM

Nahranite svojeg malog anđela s ljubavlju i povjerenjem!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Set uključuje dvije žličice, šalicu, tanjur i zdjelicu s poklopcem. Ovaj set je savršen kao poklon i dostupan je u najpopularnijim BIBS bojama. Šalica dolazi s praktičnim poklopcem koji omogućuje lako nošenje grickalica sa sobom. Šalica također se može staviti u hladnjak kako bi se spremali ostaci večere. Set žličica sastoji se od male i velike žličice – jedne za bebu i jedne za roditelje. Time se potiče samostalno hranjenje dok roditelji mogu aktivno sudjelovati. Osim toga, set je namijenjen poticanju fine motoričke sposobnosti djeteta. Protuklizna i kratka, zaobljena drška pruža bebi najbolji mogući hvat. Žličice su izrađene od mekanog materijala prikladnog za hranu kako bi se zaštitili zubi i bolne desni bebe. BIBS set za jelo sastoji se od ravnog tanjura i zdjelice s poklopcem koji odgovara. Poklopac olakšava nošenje zdjelice s grickalicama sa sobom. Također olakšava spremanje ostataka u hladnjak. Poklopac se može koristiti i kao podloga koja sprječava klizanje zdjelice kako bi se osiguralo da zdjelica ostane na stolu. Svi proizvodi izrađeni su od 100% sigurnog i materijala prikladnog za hranu te mogu podnijeti zagrijavanje u mikrovalnoj pećnici, pranje u perilici posuđa i niske temperature zamrzavanja (osim poklopaca).

Neka vaša beba uživa u obroku uz naš BIBS Complete Dinner Set Sage! Ovaj set je savršen za male pustolove koji su spremni istražiti svijet hrane i samostalno se hraniti. Sa svoja dva različita oblika žličica, ovaj set omogućuje vama i vašoj bebi da zajedno uživate u trenucima prehrane.

Jedna žličica je posebno dizajnirana za vašu bebu, s mekanom zaobljenom drškom koja pruža najbolji mogući prihvat. Ne samo da će poticati fine motoričke sposobnosti vaše bebe, već će također zaštititi njezine dragocjene zubiće i osjetljive desni.

Druga žličica je namijenjena vama, roditeljima, kako biste aktivno sudjelovali u hranjenju svog mališana. Sve što morate učiniti je odabrati svoju omiljenu BIBS boju i upariti je s drugim proizvodima iz ovog seta.

Šalica s poklopcem je praktična i neophodna za roditelje koji su uvijek u pokretu. Možete je koristiti za grickalice ili ostatke hrane koje možete ponijeti sa sobom. I to nije sve – šalica također se može staviti u hladnjak kako bi se čuvali ostaci večere.

Tanjur i zdjelica s poklopcem izrađeni su od 100% sigurnog i materijala prikladnog za hranu. Poklopac zdjelice ne samo da olakšava nošenje grickalica sa sobom, već se također može koristiti kao podloga kako bi zdjelica ostala sigurna na stolu.

Ovaj BIBS Complete Dinner Set Sage  je neophodan dodatak za sve roditelje i bebe koje vole istraživati, samostalno se hraniti i razvijati fine motoričke vještine. Odaberite set u vašoj omiljenoj BIBS boji i pružite vašoj bebi najbolje iskustvo prehrane. Ne čekajte – nabavite svoj set danas i osigurajte da obroci budu zabavni i sigurni za vašu malu pustolovinu!

Značajke

  • Set posuđa za jelo sastoji se od žličica, šalice, tanjura i zdjelice.
  • Šalica ima praktičan poklopac za nošenje hrane.
  • Set žličica potiče samostalno hranjenje i fine motoričke sposobnosti.
  • Tanjur i zdjelica imaju poklopac za nošenje hrane i zaštitu na stolu.
  • Svi proizvodi su sigurni za hranu i mogu se zagrijavati i prati.