Beaba Set Za Njegu Sage Green 920389

79,00 KM

Najbolji partner za roditeljstvo: ova genijalna toaletna torba će vam donijeti mir i sigurnost uz devet neophodnih dodataka za njegu vaše bebe.

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Beaba Set Za Njegu Sage Green 920389
79,00 KM
Požurite, samo 4 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da je svako dijete neprocjenjivo i zaslužuje najbolje, stoga je naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući sigurne i kvalitetne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Potpuna i genijalna toaletna torba koja se može objesiti bilo gdje i ponijeti svugdje!

Devet esencijalnih dodataka za brigu o bebi: termometar za kupanje, digitalni termometar, škare, škarice za nokte, četka za kosu, glodalica za zube, četkica za desni, aspirator za nos, turpija za nokte.
Višestruki pretinci za optimizaciju pohrane dodataka: elastični pretinci za pohranu i 2 unutarnja džepa s patentnim zatvaračem, 1 vanjski džep straga
Rotirajući kuk: za jednostavno vješanje u bilo kojoj situaciji
Inovativan: zahvaljujući ručki i kompaktnim dimenzijama, može se nositi svugdje
Praktičan: zahvaljujući potpunom otvaranju s dvostrukim zatvaračem
Evolucijski: prati bebu od rođenja do odvikavanja od pelena
Sastav: 100% poliesterska tkanina

Pomoću ovog kompletnog seta za njegu bebe možete biti spremni na sve! Svaki od devet esencijalnih dodataka ima svoju ulogu u pranju i brizi za vašeg malog anđela. Bez obzira trebate li izmjeriti temperaturu vode za kupanje ili pratiti djetetovu tjelesnu temperaturu, ovaj set ima digitalne termometre za to. Njega noktiju može biti izazovna, ali uz  noktaricu i škarice za nokte iz našeg seta, to će biti brzo i jednostavno. Četka za kosu će pažljivo raščešljati svaki pramen, a zvečka za zube će umiriti bebine desni tijekom rasta zubića.

Ova toaletna torba je dizajnirana s višestrukim pretincima kako bi se optimizirala pohrana dodataka. Elastični pretinci i unutarnji džepovi s patentnim zatvaračem pružaju dodatni prostor za organizaciju svih važnih stvari. Također, vanjski džep na stražnjoj strani omogućuje brzi pristup najpotrebnijim stvarima.

Jedna od najinovativnijih značajki ove torbe je rotirajući kuk. Bez obzira gdje se nalazili, možete je jednostavno objesiti i imati sve na dohvat ruke. Torba je također kompaktna i ima ručku za jednostavno nošenje, tako da je možete ponijeti sa sobom gdje god idete.

Ova torba je evolucijska – prati bebu od samog rođenja do trenutka kada je spremna za treniranje na nošu. Svojom praktičnošću i funkcionalnošću, ova torba je neophodan pratitelj za svakog roditelja.

Izrađena od 100% poliesterske tkanine, ova torba je izdržljiva i laka za održavanje. Možete biti sigurni da će ova torba zadovoljiti sve vaše potrebe za njegom bebe.

Ne gubite vrijeme, nabavite Beaba Set Za Njegu danas i osigurajte sve što vam treba za njegu i brigu o vašem malom blagu. Vaša beba zaslužuje samo najbolje!”’

Značajke

  • Potpuna i genijalna toaletna torba za njegu bebe.
  • Devet esencijalnih dodataka za brigu o bebi.
  • Višestruki pretinci za optimalnu pohranu.
  • Rotirajući kuk za jednostavno vješanje.
  • Praktična i inovativna, može se nositi svugdje.
  • Evolucijska torba koja prati bebu od rođenja do odvikavanja od pelena.