Nuvita Dreamwizard Blue Stella Jastuk 12U1

119,00 KM

Oslobodite se neugodnosti i pružite si udobnost s Dreamwizard Blue Stella jastukom – savršen izbor za sve trudnice i majke koje doje.

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Nuvita Dreamwizard Blue Stella Jastuk 12U1
119,00 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Dreamwizard Plw Blue Stella jastuk 12 u 1 – Savršen izbor za svaku trudnicu i majku koja doji!

Jeste li spremni za udobnost, podršku i olakšanje koje samo Dreamwizard Blue Stella jastuk može pružiti? Ovaj nevjerojatan proizvod nije samo običan jastuk – on je vaša ključna pomoćnica tijekom trudnoće i dojenja!

Kada govorimo o kvaliteti sna, ne pravimo kompromise. Dreamwizard Blue Stella jastuk osigurava udobanu i zdravu poziciju za vas i vašu bebu tijekom cijele noći. Bez obzira jeste li trudni ili dojite, ovaj jastuk pružit će vam podršku i olakšati noćne sate.

Jedinstvena značajka ovog jastuka je njegova prilagodljivost. Možete ga koristiti već od drugog tromjesečja trudnoće kako biste osigurali pravilnu cirkulaciju krvi i spriječili oticanje nogu. Kada je vrijeme za spavanje, možete odabrati idealnu poziciju koja će vam pružiti potpuni odmor, dok će vaša beba biti sigurna i udobna.

Ovaj jastuk je posebno dizajniran za podršku tijekom dojenja. Zahvaljujući mikroperlicama, možete lako prilagoditi udaljenost između bebe i dojke, omogućujući vam da pronađete savršeni položaj za dojenje i uživate u trenucima povezanosti s vašim djetetom.

Dreamwizard Blue Stella jastuk također je izuzetno svestran. Možete ga koristiti kao naslon za leđa tijekom igre s bebom, što će vam pružiti potporu za vašu kralježnicu i donji dio leđa. Raste zajedno s vašim djetetom, pružajući mu potrebnu podršku tijekom igre i faze istraživanja.

Ne samo da je udoban i funkcionalan, već je i izuzetno siguran za vaše dijete. Mikroperlice su antialergijske i nevjerojatno mekane, pa će vaša beba uživati u dodiru s jastukom. Higijena je također vrlo važna, stoga je navlaka jastuka periva u stroju na 40°C.

Dreamwizard Blue Stella jastuk – vaš najbolji saveznik tijekom trudnoće i dojenja! Iskoristite priliku i osigurajte si udobnost, podršku i olakšanje kakvo zaslužujete. Ne čekajte, već danas investirajte u svoje dobrobiti i udobnost svog djeteta. Kupite Dreamwizard Blue Stella jastuk i doživite transformaciju svakodnevnog života!

Značajke

  • Dreamwizard Blue Stella jastuk – udobnost i podrška tijekom trudnoće i dojenja.
  • Prilagodljiv jastuk za pravilnu cirkulaciju i odmor.
  • Posebno dizajniran za podršku tijekom dojenja.
  • Svestran jastuk za podršku leđa i igru s bebom.
  • Siguran za bebe, mekan i antialergijski.
  • Periva navlaka za stalnu higijenu.