Pametna Svjetiljka Maxi Cosi – Soothe Light & Sound

159,90 KM

Dobrodošli u svijet mira i smirenosti uz Maxi-Cosi Soothe Light & Sound!

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Pametna Svjetiljka Maxi Cosi - Soothe Light & Sound
159,90 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Stvorite savršeno osjetno iskustvo za dječju sobu uz Maxi-Cosi Soothe Light & Sound koji će stvoriti mirno i opuštajuće okruženje kako bi beba mogla lako zaspati.

Ova inovativna naprava omogućuje vam personalizaciju kombinacije umirujućih svjetala, zvukova i uspavanki kako biste stvorili optimalnu rutinu za bebine noćne snove. Kada vaša mala beba počne hodati, koristite funkciju “vrijeme za ustajanje” kako biste im pomogli da nauče svoju noćnu rutinu.

Soothe Light & Sound kontrolira se putem Maxi-Cosi Connected Home aplikacije koja omogućuje vam kontrolu, programiranje i prilagođavanje glazbe, svjetla i boja prema vašim i bebinim željama.

Ključne značajke:
– Timer za kontrolu
– 20 preprogramiranih uspavanki i bijele buke
– Mogućnost interakcije s drugim Maxi-Cosi Connected Home proizvodima
– Raznobojne opcije svjetla
– Umirujući zvukovi
– Obuka za spavanje djece
– Sigurno i zaštićeno: potpuno enkriptirani podaci
– Mehaničko zaključavanje proizvoda na zaslonu
– Kompatibilno s Amazon Alexom i Google Homeom

Specifikacije:
Napomena: Za postavljanje ovog proizvoda u Maxi-Cosi Connected Home aplikaciji potrebna je 2,4 GHz Wi-Fi internetska veza.

Unutar kutije:
– Kabel
– Punjač
– Light & Sound uređaj

Uživajte u stvaranju savršene i opuštajuće atmosfere za vašu malu bebu uz Maxi-Cosi Soothe Light & Sound. Pomoću ove inovativne tehnologije možete prilagoditi svjetla, zvukove i uspavanke kako bi najbolje odgovarali vašem djetetu i stvorili idealnu rutinu za spavanje. Kontrolirajte sve funkcije putem Maxi-Cosi Connected Home aplikacije i dodatno obogatite iskustvo povezivanjem s drugim Maxi-Cosi Connected Home proizvodima. Bez brige o sigurnosti jer su vaši podaci potpuno enkriptirani, a proizvod također ima dječju sigurnosnu bravu na zaslonu. S Maxi-Cosi Soothe Light & Sound, vaše dijete će imati najmirniji i najudobniji san, a vi ćete biti mirni znajući da ste odabrali najbolje za njih.

Opremljen s 20 preprogramiranih uspavanki i bijelim bukom, Soothe Light & Sound pruža nježne i umirujuće zvukove koji pomažu bebi da brzo zaspi. Možete odabrati različite boje svjetla kako biste stvorili idealnu atmosferu za spavanje, a funkcija “vrijeme za ustajanje” pomaže vašem djetetu da nauči svoju noćnu rutinu i vodi ga prema pravilnom spavanju. Maxi-Cosi Soothe Light & Sound također je kompatibilan s Amazon Alexom i Google Homeom, omogućujući vam jednostavno upravljanje svim funkcijama glasovnim naredbama.

Naručite danas Maxi-Cosi Soothe Light & Sound i osigurajte svom djetetu najbolje iskustvo spavanja koje će im pomoći da se opuste, smire i uživaju u mirnom snu. Ne propustite priliku poboljšati rutinu spavanja svog djeteta i stvoriti idealno okruženje za dubok i kvalitetan san.

Značajke

  • Stvorite savršenu atmosferu za bebu s Maxi-Cosi Soothe Light & Sound.
  • Personalizirajte svjetla, zvukove i uspavanke za miran san.
  • Kontrolirajte sve funkcije putem Maxi-Cosi Connected Home aplikacije.
  • Uključuje 20 preprogramiranih uspavanki i bijelu buku.
  • Kompatibilno s Amazon Alexom i Google Homeom.
  • Potpuno sigurno s enkriptiranim podacima i dječjom sigurnosnom bravom.