Top Model Školska Torba Team Teddy

149,95 KM

“Otkrijte savršenu školsku torbu za svoje dijete – Team Teddy je tu da ispuni sva očekivanja!.

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Top Model Školska Torba Team Teddy
149,95 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Dobrodošli u Team Teddy! Upoznajte Top Model školsku torbu u nježnoj ružičastoj boji s velikim dvostrukim motivom na prednjem džepu. Kockasti detalji su privlačni elementi. Ova praktična torba ima podstavljena leđa, podesive naramenice, bočne džepove, podstavljenu ručku za nošenje, dva prostrana glavna pretinca i vodootpornu podlogu koja odbija prljavštinu.

Slatki dodatak: medvjedić privjesak na patentu zatvarača. Materijal: 100% reciklirani poliester, podstava: 100% poliester.

Top Model školska torba Team Teddy je stvorena da zadovolji sve potrebe tvog djeteta dok ide u školu. S njenim privlačnim dizajnom i robusnom izradom, ova torba će biti savršen pratilac za svakodnevne školske avanture.

Sa svojim prostranom unutrašnjosti, ova torba omogućuje tvom djetetu da lako organizira sve svoje knjige, bilježnice i ostale školske potrepštine. Zahvaljujući podstavljenom leđnom dijelu i podesivim naramenicama, torba pruža udobnost i podršku tvom djetetu čak i tijekom dužih razdoblja nošenja.

Osim praktičnosti, ova školska torba donosi i dozu stila. S velikim dvostrukim motivom na prednjem džepu i kockastim detaljima, torba će sigurno privući poglede svih  prijatelja. A medvjedić privjesak na patent zatvaraču dodaje poseban šarm.

Ne samo da je ova torba izuzetno funkcionalna, već je i odgovorna prema okolišu. Izrađena od 100% recikliranog poliestera, ova torba pomaže u očuvanju našeg planeta.

Top Model školska torba Team Teddy nije samo torba, već i emocija. Omogućuje tvom djetetu da izrazi svoj stil i osobnost dok se nosi sa školskim izazovima. Pruža osjećaj sigurnosti i udobnosti, dajući ti mir da znaš da je tvoje dijete opremljeno za uspjeh.

Neka tvoje dijete započne školsku godinu s stilom uz Top Model školsku torbu Team Teddy. Ne propusti priliku i osiguraj svojoj voljenoj osobi ovu prekrasnu torbu koja će sigurno oduševiti!

Značajke

  • Ružičasta školska torba s privlačnim dizajnom i kockastim detaljima
  • Od 100% recikliranog poliestera s vodootpornom podlogom
  • Podstavljeni ledni dio i podesive naramenice za udobnost
  • Veliki dvostruki motiv na prednjem džepu s medvjedićem privjeskom
  • Dva prostrana glavna pretinca za organizaciju školskih potrepština
  • Robusna izrada za svakodnevne školske avanture