Kolica Cybex Beezy Blk B Fog Grey Light Grey 524000151

599,90 KM

“Osvojite grad u stilu s Cybex Beezy Blk B – lagana kolica koja pružaju udobnost i praktičnost za vaše dijete!.

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Kolica Cybex Beezy Blk B Fog Grey Light Grey 524000151
599,90 KM
Požurite, samo 3 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Cybex Beezy Blk B  je idealan izbor za život u gradu. Ova moderna kolica su udobna i lagana za upravljanje, pružajući vam maksimalnu slobodu kretanja.

Kada je u pitanju vožnja, Cybex Beezy nudi vrhunsku udobnost i lakoću upravljanja. Zahvaljujući svom malom i okretnom dizajnu, ova kolica su posebno praktična za gradski život. Bez obzira je li riječ o vožnji do trgovačkog centra, šetnji parkom ili obilasku povijesne četvrti, Cybex Beezy će vam olakšati mobilnost i pripremiti vas za sljedeću avanturu. Osim toga, mekani ovjes na svim kotačima osigurava glatko i udobno upravljanje čak i po neravnim površinama.

Beezy ima sve što vam treba za ugodnu vožnju. Udobna jedinica sjedala ima podesiv sustav pojasa s mekanom podstavom, pružajući vašoj bebi sigurnost i udobnost tijekom vožnje. Ako je potrebna zaštita od sunca, veliki XXL suncobran će osigurati da vaše dijete uvijek ima zasjenjeno mjesto. Suncobran također ima UV zaštitu, tako da se možete opustiti i uživati u suncu znajući da je vaše dijete zaštićeno.

Jednostavno rukovanje je ključno, stoga su Cybex Beezy kolica jednostavna za korištenje. Možete jednom rukom podesiti ležeću površinu i potporu za noge prema potrebama vašeg djeteta. Kad završite s vožnjom, kolica se mogu jednostavno složiti jednom rukom i postaju izuzetno kompaktna, što vam omogućuje da ih jednostavno pohranite u vaš dom ili automobil za sljedeće putovanje.

Cybex Beezy također nudi mogućnost pretvaranja u praktičan sustav putovanja. Na okvir Beezyja možete pričvrstiti dječju autosjedalicu (adapter i dječja autosjedalica nisu uključeni), što vam olakšava svakodnevne obaveze. Vaše dijete može nastaviti spavati u autosjedalici koja je pričvršćena za kolica, što vam omogućuje lakšu brigu o bebi.

Cybex Beezy Blk  je savršen izbor za izlete i šetnje odmah od rođenja pa sve do 4. godine. Može nositi do 22 kg težine, a njegove značajke poput ovjesa na svim kotačima, zakretnih prednjih kotača s mogućnošću zaključavanja, parkirne kočnice i prostrane košarice za kupovinu čine ga idealnim partnerom u gradu. Udobno sportsko sjedalo s podesivim naslonom i potporom za noge, kao i visokokvalitetni materijali koji se mogu prati u perilici čine ova kolica vrhunskim izborom za vaše dijete.

Zato odaberite Cybex Beezy Blk B  za svoje dijete i uživajte u udobnosti, praktičnosti i stilu koje pružaju ova vrhunska kolica.

Značajke:
– Cybex Beezy Blk B je idealan izbor za gradski život.
– Prilagodljivost u ležeći položaj od samog rođenja.
– Vrhunska udobnost i lakoća upravljanja.
– Udobno sjedalo s podesivim naslonom i potporom za noge.
– Mogućnost pretvaranja u sustav putovanja.
– Savršen izbor od rođenja do 4. godine.