Kolica Cybex Eezy S Twist+ 2 Slv B Fog Grey

959,00 KM

“Iskusite putovanja iz snova uz revolucionarnu Cybex Eezy S Twist+2 dječju sjedalicu praktičnosti i udobnosti!.

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Kolica Cybex Eezy S Twist+ 2 Slv B Fog Grey
959,00 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Uvod:
Dobrodošli u svijet inovacije i praktičnosti s novom dizajniranom Cybex Eezy S Twist+2 dječjom sjedalicom. Ova sjedalica je stvorena s jednim ciljem – olakšati život roditeljima, pružajući istovremeno udobnost djeci. Spremni ste otkriti sve njene izvanredne značajke?

Praktičnost i udobnost:
Ova posebna dječja sjedalica omogućuje vam da je okrećete za 360° jednom rukom. Zamislite samo koliko je to praktično! Možete je postaviti u položaj koji vam najviše odgovara – okrenutu prema roditelju, prema naprijed ili prema natrag. Ova sjedalica prilagođava se vama i vašim potrebama.

Putovanje bez briga:
Cybex Eezy S Twist+2 je idealna za putovanja. Veliki kotači i 4-kolturni ovjes osiguravaju glatku vožnju bez obzira na teren na kojem se nalazite. Možete lako prijeći s kamenih putova na neravne staze bez ikakvih problema. Ova sjedalica je prava pratiteljica za vas i vaše dijete tijekom godina rasta.

Više opcija, više mogućnosti:
Jedna od glavnih značajki ovog proizvoda je rotacija sjedalice za 360° s jednom rukom. To je iznimno praktično kada trebate brzo prilagoditi položaj sjedalice ili kada želite imati izravnu interakciju sa svojim djetetom. Ali to nije sve! Cybex Eezy S Twist+2 nudi vam i mogućnost 3-u-1 putnog sustava. Možete kombinirati sjedalicu s ravnjom nosiljkom ili auto-sjedalicom, pružajući vam više opcija za putovanje. Sve što vam treba je na dohvat ruke.

Stilski izgled:
Osim iznimnih funkcionalnosti, Cybex Eezy S Twist+2 nudi vam i stil. S elegantnim dizajnom i velikim izborom boja, ova sjedalica sigurno će privući poglede. Ali to nije sve – sjedalica ima XXL krov koji pruža zaštitu od sunca i kiše, čineći vožnju ugodnom i sigurnom za vaše dijete.

Prilagodljivost:
Cybex Eezy S Twist+2 je izrađen s podesivim podnožjem i ovjesom kako biste bili sigurni da ste odabrali pravi proizvod. Možete prilagoditi sjedalicu prema visini i preferencijama vašeg djeteta, kako bi imali optimalnu udobnost tijekom vožnje. Vaše dijete zaslužuje samo najbolje!

Zaključak:
Ukratko, Cybex Eezy S Twist+2 su inovativna dječja kolica koja kombiniraju praktičnost, udobnost i stil. Bez obzira na teren na kojem se nalazite, ova sjedalica će vam omogućiti glatku vožnju i praktičnost jednom rukom. Sa svojim 3-u-1 putnim sustavom, možete prilagoditi ovaj proizvod prema potrebama svog djeteta. Cybex Eezy S Twist+2 je pravi izbor za moderne roditelje koji traže kvalitetan proizvod koji će olakšati njihovu svakodnevicu i pružiti udobnost njihovom djetetu.

Naručite Cybex Eezy S Twist+2 danas i doživite putovanja s osjećajem praktičnosti i udobnosti kao nikada prije!

Značajke

  • Okretanje sjedalice za 360° jednom rukom
  • Glatka vožnja na svim terenima
  • 3-u-1 putni sustav za više opcija
  • Elegantan dizajn i veliki izbor boja
  • Podesivo podnožje i ovjes za optimalnu udobnost
  • Prakticnost, udobnost i stil u jednom proizvodu