Akcija!

Romobil sa Svjetlom i Sjedištem Monster HD009

59,95 KM

-20%
Romobil sa Svjetlom i Sjedištem Monster HD009 74,95 KM 59,95 KM

Besplatna dostava za narudžbe iznad 60 KM

  • Besplatan povrat
  • Naruči prije 14h za slanje pošiljke isti dan
Garantirana sigurnost

●PODESIVA VISINA NA 3 RAZINE: dizajn romobila s podesivim upravljačem, što znači da će romobil rasti s vašim djetetom, omogućujući mu da dulje uživa u svom romobilu. T-šipka sa sigurnosnim bravom za podizanje i okretanje može se podesiti od 64 cm do 76 cm. 4 opcije podesive visine za uzrast od 3 do 12 godina.
● LAKO OKREĆITE I ZAUSTAVITE: Tehnologija Lean-to-Steer i lagani dizajn nude bolju kontrolu skretanja i jednostavno održavanje ravnoteže prema fizičkom nagibu vašeg djeteta. Nožna kočnica na stražnjim kotačima ojačana PP-om omogućuje jednostavno brzo zaustavljanje skutera kada se gazi, sprječava prskanje blatne vode po stražnjim nogama vaše djece.
● PU KOTAČI: Naš skuter s tri kotača aktivira se kretanjem i nisu potrebne baterije, izvor energije za svjetlosni kotač temelji se na kotrljanju. Svjetla postaju svjetlija što vaša djeca brže idu. Dječji romobil ima 2 velika prednja kotača i jedan stražnji kotač.
● IZDRŽLJIVA I ŠIROKA PALUBA: Romobil ima ekstra široko gazište. Gazište nije visoko od tla, što olakšava maloj djeci da se penju i silaze s romobila. Gazište romobila je dovoljno veliko za postavljanje obje noge na gazište tako da se djeca lako mogu prebaciti s guranja na uživanje u vožnji.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Romobil sa Svjetlom i Sjedištem Monster HD009”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)