Dinosaur Sa Svjetlom I Zvukom 23036244

39,90 KM

Oduševite svoje dijete s dinosaurusom koji oživljava svjetlom i zvukom!

Na zalihi

Oslobodite se troškova: Besplatna dostava iznad 60 KM!

  • Kupujte bez brige: 7 dana za jednostavan povrat!
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan!
Garancija sigurne i bezbrižne kupovine!

DINOSAUR S SVJETLOM I ZVUKOM – ZABAVA KOJA ODUZIMA DAH!

Predstavljamo vam dinosaura sa svjetlom i zvukom, ultimativnu igračku koja će oduševiti sve male istraživače i ljubitelje dinosaura. Ovaj impresivni dinosaur ne samo da izgleda vjerno, već ima i mogućnost svjetlosnih i zvučnih efekata, što ga čini zaista posebnim.

Kada se upali, dinosaur oživi, svjetla se pale, dim mu izlazi iz usta a zvukovi dinosaura ispunjavaju prostoriju. To stvara uzbudljivu atmosferu i čini da se djeca osjećaju kao da su upravo stigla u pravu dino avanturu. Ova igračka će ih odvesti u svijet prapovijesnih stvorenja i pružiti im nevjerojatnu zabavu.

Osim svjetlosnih i zvučnih efekata, ovaj dinosaur također ima pokretne dijelove. Može se kretati, blago se nagnuti i izvodi nevjerojatne pokrete rukama. Djeca će se osjećati kao pravi paleontolozi dok proučavaju njegove pokrete i otkrivaju tajne koje krije.

Ova igračka također pruža edukativnu vrijednost. Djeca će naučiti o različitim vrstama dinosaura i njihovom načinu života. Ovaj dinosaur će ih potaknuti na istraživanje i postavljanje pitanja, a time im pomoći u razvoju kreativnosti i znatiželje.

Kada se igra završi, ovaj dinosaur će izgledati sjajno kao ukras u dječjoj sobi. Njegov impresivan izgled i svjetlosni efekti privlače pažnju i čine prostor još zanimljivijim.

Uz ovaj dinosaur, vaše dijete će doživjeti nevjerojatnu zabavu, istražiti svijet dinosaura i razviti svoje kreativne i edukativne vještine. Neka ova igračka bude poklon koji će oduševiti svako dijete koje voli dinosaure i avanture.

Dimenzije igračke: 17 x 41 x 29 cm
Materijal: Plastika
Preporučena dob: 3+ godine.

Značajke

  • Dinosaur sa svjetlom i zvukom – ultimativna igračka za djecu.
  • Realističan izgled sa svjetlosnim i zvučnim efektima.
  • Pokretni dijelovi koji oživljavaju igru i istraživanje.
  • Edukativna vrijednost – učenje o dinosaurima i njihovom načinu života.
  • Sjajan ukras za dječju sobu nakon igre.
  • Preporučena dob: 3+ godine.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.