Držać mjesta
CYBEX SIRONA S2 I-SIZE DEEP BLACK CRNO
698,50 KM Dodaj u košaricu

CYBEX SIRONA S2 I-SIZE DEEP BLACK CRNO

698,50 KM

Autosjedalica.

Na zalihi

Još samo nekoliko komada na skladištu!

Besplatna dostava za sve narudžbe veće od 50 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Napravite narudžbu prije 12h za slanje pošiljke isti dan
Garantirano sigurna kupovina

Ukratko:
Kvalitetna autosjedalica za bebu od rođenja do 4 godine.
Opis:

Sirona S i-Size obrnuto do smjera vožnje

Nema više nezgodnog podizanja i boli u leđima dok pomažete vašem djetetu da uđe i izađe iz autosjedalice. Inovativan sistem okretanja jednom rukom za 360° nudi udoban položaj za ulazak i izlazak.
Zato što je to najsigurniji način putovanja za vaše najmlađe, Sirona S i-Size nudi udobnu vožnju u suprotnom smjeru od smjera vožnje za djecu visine 105 cm, približno 4 godine. Kontrola smjera vožnje (DDC) sprječava da se dijete vozi okrenuto u smjeru vožnje prije dobi od najmanje 16 mjeseci i 76 cm visine. Sirona S i-Size također nudi povećanu sigurnost za vaše dijete dok se vozi u smjeru vožnje zahvaljujući tehnologiji reduciranja energije. Ono se aktivira kada sila dosegne najveći udar u frontalnom sudaru: naslon za glavu pomakne se prema dolje, progresivno ograničavajući izloženost vrata sili udara te se naknadno učvršćuje u položaju.
360° okretanje s jednostavnim položajem za ulaženje

 Pametno okretanje za 360° čini život lakšim za roditelje i za djecu Inovativan sistem okretanja 360° Sirone S i-Size čini okretanje iz smjera suprotnog od smjera vožnje u smjer vožnje i obratno vrlo jednostavnim. Uz to, omogućava udoban položaj za ulazak i izlazak iz autosjedalice.
U smjeru suprotnom od smjera vožnje do visine 105 cm, približno 4 godine

Znatno umanjuje opasnost od ozljeda u slučaju frontalnog sudara Sirona S i-Size pruža mogućnost prijevoza djece u smjeru suprotnom od smjera vožnje, od rođenja do visine 105 cm (do približno 18 kg, približno 4 god). Ovisno o vašim potrebama, Sirona S i-Size može se koristiti u smjeru vožnje (dijete od minimalno 76 cm i 16 mjeseci i višem di 105 cm).
Kontrola smjera vožnje (DCC)

Sprječava neispravnu upotrebu okretanjem u smjeru vožnje prije nego dijete navrši najmanje 16 mjeseci te je visoko barem 76 cm. Driving Direction Control (DCC) – kontrola smjera vožnje; onemogućava pogrešnu upotrebu autosjedalice u smjeru vožnje, prije nego dijete navrši barem 16 mjeseci, i visine barem 76 cm.
Tehnologija reduciranja energije (ER-Tech) u smjeru vožnje (od 16 mjeseci i visine 76 cm)

Reducira pritisak na vrat u slučaju frontalnog udara (u smjeru vožnje). Tehnologija reduciranje energije Sirona S i-Size oruža povećanu sigurnost za vaše dijete u položaju u smjeru vožnje, a u slučaju frontalnog sudara. Reducira silu na vrat djeteta u frontalnom sudaru za približno 25%, u usporedbi s drugim postojećim sistemima vezanja pojasom.
Integrirani L.S.P. sistem

Rasklopiva na strani autosjedalice koja je prema vratima vozila Integrirani L.S.P. sistem Sirone S i-Size nudi povećanu sigurnost u slučaju bočnog sudara. Reducira silu bočnog udara u kombinaciji sa školjkom sjedala koja apsorbira energiju za približno 25%.
Držač pojasa Olakšava vam izvaditi dijete iz sjedala.Lako se namješta u savršen položaj (u suprotnom smjeru od vožnje: 5 položaja; u smjeru vožnje: 3 položaja).

ZNAČAJKE:

Naslon za glavu prilagodljiv po visini.

U 12 položaja, za prilagođavanje djetetu koje raste.

Apsorbira silu udara i štiti dijete.

Uključen umetak za novorođenče.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “CYBEX SIRONA S2 I-SIZE DEEP BLACK CRNO”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.