Izrada web stranica i programiranje - AVE-Studio
o nama
Bimaco je zastupnik i distributer poznatih svjetskih marki bicikla, igračaka i dječije opreme.

Već duže od 28 godine, Bimaco je lider u dječjoj opremi i odjeći, te odjeći za trudnice, igračkama, biciklima i drugim proizvodima namijenjenim djeci.


Naša misija je pružiti najkvalitetnije proizvode po najboljim cijenama za sve što jedna obitelj treba tijekom trudnoće i u prvim godinama djeteta.


Bimaco je uvoznik i distributer s više od 100 maloprodajnih mjesta u svojim trgovinama, specijaliziranim dječjim trgovinama i najvećim prodajnim centrima u Bosni i Hercegovini. Također, Bimaco je najveći distributer na tržištu.


Kada kupujete nešto za bebu, vjerojatno je došlo iz Bimaca, budući da je Bimaco ekskluzivni uvoznik i distributer vodećih svjetskih proizvođača dječje opreme kao što su Graco, Brevi, Mamas i Papas, Teutonija, Nuby, Drewex, Cybex, Hauck, Klups, Mondo, Twisthsake, GB, Nuvita i drugi.


Bimacov uspjeh temelji se na više od 23 godina iskustva, uglavnom u Bosni i Hercegovini i dobrom poznavanju mogućnosti na domaćem tržištu. Zbog toga bolje razumijemo naše kupce i bolje od bilo koga drugoga se brinemo o njihovim potrebama.


U Bimacu ćete pronaći najveći izbor dječje opreme, krevetića, odjeće za djecu, igračaka, bicikala te raznoraznih drugih proizvoda potrebnih za djecu, najvećih svjetskih brendova, te time nudimo sve što je potrebno majkama i budućim majkama.


Bimaco ključni brojevi:
- prvi u dječjoj opremi i dodacima
- više od 5.000 dostupnih proizvoda
- Preko 100 prodajnih mjesta
- 23 godine iskustva


Bimaco konstantno otvara nove trgovine diljem Bosne i Hercegovine kako bi naši proizvodi i usluge bile dostupne svim korisnicima na čitavom domaćem tržištu.

Kategorije
Brendovi
Starosna dob