Izrada web stranica i programiranje - AVE-Studio
Proizvođač: NUBY | za djecu 0 - 3 GODINA
NUBY
NUBY 5379 ŽLICA OSJETLJIVA NA TOPLINU
Cijena: 5,95 KM
no image

Jedinstveno dizajnirana žlica s dugom ručkom čini hranjenje lakšim i mamama i djeci. Mekani vrh čini hranjenje sigurnijim. Mekani vrh žlice štiti desni pri hranjenju  a žlica mijenja boju ukoliko je hrana prevruća. Žlica ima dno koje lako klizi preko bilo kakvog posuđa. Duga ručka čini lakše uzimanje hrane s dna visokih staklenki i dubokih zdjela.  Svi Nuby proizvodi su načinjeni od sigurnog, izdržljivog i netoksičnog materijala i odgovaraju svim sigurnosnim pravilima i standardima.

Uporaba: Staviti žlicu u hranu i sačekati 15 sekundi. Ako žlica promjeni boju, hranu ostaviti da se malo ohladi a žlicu isprati hladnom vodom. Ponavljati dok žlica ne prestane mijenjati boju.

Čišćenje: Oprati u pjenušavoj vodi i isprati. Sigurna za pranje i u perilici posuđa. Ne čistiti u sterilizatoru na paru i ne prokuhavati.

Pažnja: Uvijek provjerite temperaturu prije hranjenja djeteta. Nikad ne ostavljajte dijete bez nadzora dok koristi ovaj ili sličan proizvod. Nakon otvaranja baciti pakiranje jer može sadržavati plastične vrećice, pribadače, plastične oznake ili neki drugi materijal koji se koristi pri pakiranju.

Kategorije
Brendovi
Starosna dob