Izrada web stranica i programiranje - AVE-Studio
Proizvođač: Tiny Love | za djecu 0 - 3 GODINA
Tiny Love
TL PALESTRINA GYMINI 123 HERE I GROW
Cijena: 132,05 KM
no image no image no image no image no image no image no image

Stimulacija, interakcija i ohrabrenje su od vitalnog značaja za razvoj vaše bebe. Da bi se dalo bebi najbolje, kolekcija od Tiny Love je dizajnirana kako bi se povećala bebina aktivnost, zainteresiranost, motorika i pokreti te osluškivanje. Ova podloga za igru je od kvalitetnih materijala, veselih boja i bogata je aktivnostima i igračkama za bebu. Sadrži igračke, šuškave dijelove, melodiju, svjetla, ogledala i drugo. Ima mogućnost prilagodbe uzrastu djeteta  jer se dijelovi mogu micati i mijenjati. Namjenjena je za bebe od rođenja. Prikladan je i lijep poklon visoke kvalitete za svaku bebu.

 

ZNAČAJKE:

 

- Ležanje i vrijeme na trbuhu - Tummy-time jastučić i širok izbor stimulativnih igračaka pomažu u produljenju vremena provedenog na trbuhu bebe.

- Sjedeći položaj - Lukovi se preklapaju, pretvarajući se u centar za aktivnosti koji uključuje zabavnu lopticu koja jača sjedeći položaj bebe.

- Uspravni položaj - Zabavna igra sa spiralom i lopticom omogućuje da dijete u stojećem položaju uživa u igri, potičući bebin kognitivni rast.

- Za bebu od rođenja do 24 mjeseca.

- 15 zabavnih aktivnosti i mogućnosti: glazbena elektronska igra s loptom, ptičica koja pjeva, tigar lopta s prstenima, žaba zrcalo i dr.

- Inovativna elektronska igra s loptom uključuje 2 načina glazbe, interaktivna svjetla i povratne informacije u obliku glazbe i klizna spirala za male loptice.

- Stimulira dodir različitim teksturama i oblicima.

- Stimulira sluh  pomoću glazbene melodije.

- Uključivanje  glazbe pomaže shvaćanju uzroka i posljedice (kognitivni razvoj).

- Lukovi djetetu daju osjećaj sigurnosti a zrcalo pomaže razvijanju samosvjesnosti (EQ).

- 3D objekti na podlozi pomažu u razvoju djetetovog shvaćanja postojanosti objekata.

Kategorije
Brendovi
Starosna dob