Izrada web stranica i programiranje - AVE-Studio
Proizvođač: CYBEX | za djecu 3 - 12 GODINA
CYBEX
CYABE SOLUTION M AUTUMN GOLD BURNT RED
Stara cijena: 415,30 KM
Uštedite: 27,30 KM
Cijena: 388,00 KM
no image

Skupina 2/3, 15 - 36 kg, od 3 do 12 godina

Solution M autosjedalica

Patentirana sigurnost i iznimna funkcionalnost

Izvrsne sigurnosne funkcije i inovativna udobnost. Na testu 06/2015 koji je proveo njemački Stiftung Warentest, Solution M pobjednik je u skupini 2/3 (zajedno s modelom drugog proizvođača).

  • Patentirani naslon za glavu koji se može spuštati
  • Individualno podesiva linearna zaštita od bočnog udara (L.S.P. System Plus)
  • Optimizirani sustav prozračivanja
  • Podesivi naslon za glavu u 12 visina
  • Sukladan novom standardu ECE R-44/04 dodatak 7

Najvažniji element sigurnosnog koncepta serije Solution je Cybexov patentiran naslon za glavu. On pametno sprječava da djetetova glava padne naprijed tijekom spavanja. Individualno podesiv L.S.P. Plus Sustav s bočnim štitnicima koji apsorbiraju energiju omogućuje zaštitu u slučaju bočnog udara. Naslon za glavu koji se može podesiti po visini s naslonom za leđa koji se može spuštati, udobni jastučići na sjedalu, i naposljetku, veseli dizajn nude nenadmašivu udobnost.

Naslon za glavu koji se može prilagoditi u 3 položaja

Patentirani

Naslon za glavu koji se može prilagoditi u 3 položaja pametno sprječava da glava djeteta na padne naprijed prilikom spavanja.

Cybexov patentirani naslon za glavu koji se može prilagoditi garantira optimalnu zaštitu u slučaju bočnog udara. Ova revolucionarna tehnologija sigurno pomiče natrag ravnotežnu točku djetetove glave sprečavajući da padne naprijed dok dijete čvrsto spava. U slučaju bočnog udara, osjetljiva glava djeteta ostaje unutar sigurne zone sjedala, omogućujući optimalnu zaštitu. Nadalje, naš patentirani naslon za glavu koji se može prilagoditi u 3 položaja omogućuje udobnije spavanje za sigurno i mirno putovanje.

Linearna bočna zaštita može se individualno prilagoditi

L.S.P. System Plus

Linearna bočna zaštita (L.S.P. System Plus) koja se može individualno prilagoditi apsorbira utjecaj energije u slučaju nezgode u vrlo ranom stadiju.

Snaga bočnog udara sistematično se apsorbira zahvaljujući bočnim štitnicima koji se mogu individualno prilagoditi, jednako kao i štitnici za ramena i glavu. Istovremeno, kinetička energija tijela koju uzrokuje udar apsorbira se odmah te se glava aktivno vodi u siguran položaj. L.S.P. zaštita može biti individualno prilagođena da pristaje unutrašnjosti automobila.

Optimiziran sustav prozračivanja

Održava ugodnu temperaturu tijela

Integriran sustav prozračivanja podržava ugodnu temperaturu tijela čak i za toplih dana.

Materijal koji čini Solution M-fix comfort varijantu sastavljen je od mreže ventilacijskih kanala koji se protežu kroz naslon za leđa i dijelove sjedalice. Ovo omogućuje ugodnu temperaturu za sjedenje čak i za toplih dana.

Naslon za glavu podesiv u 12 visina

Udobna zaštita koja raste s djetetom

Naslon za glavu podesiv u 12 visina za savršenu udobnost i maksimalnu sigurnost

Naslon za glavu podesiv u 12 visina omogućava da sjedalo raste s djetetom i omogućuje iznimno dug vijek korištenja. Zaštita za glavu raste sa zahtjevima vašeg djeteta za osobnim prostorom.

 

dužina / širina / visina: 405 / 540 / 625 mm
težina: 5,2 kg
ECE R44/04, Skupina 2/3
Navlake su perive u perilici za rublje na 30°C
Proizvedeno i dizajnirano u Njemačkoj

Kategorije
Brendovi
Starosna dob