Izrada web stranica i programiranje - AVE-Studio
Proizvođač: CYBEX | za djecu 3 - 12 GODINA
CYBEX
CYBEX SOLUTION X FIX PURE BLACK 15-36 KG
Cijena: 341,15 KM
no image no image no image no image


Solution X-fix autosjedalica
Pobjednik testiranja za Skupinu 2/3

CYBEX Solution X-fix dječja autosjedalica pobjednik je testiranja od strane vodeće njemačke neovisne potrošačke organizacije za testiranja, Stiftung Warentest (06/2009), te je dobnik brojnih nagrada od većine renomiranih europskih potrošačkih institucija za provođenje testiranja.

    Patentirani naslon za glavu
    Linearni bočna zaštita (L.S.P. Sustav)
    Podešavanje visine u 11 položaja
    ISOFIX povezivanje
    Pobjednik testiranja od strane Stiftung Warentest u Skupini 2/3 (06/2009) i dobitnik nagrade Which? 'best buy'

Pored patentiranog naslona za glavu koji se može nakositi u 3-položaja i koji sprječava da glava djeteta pada prema naprijed dok spava, dječja autosjedalica opremljena je i ISOFIX konekt sustavom koji dodatno povećava stabilnost i sigurnost. L.S.P. sustav apsobira energiju u slučaju bočnog udara u vrlo ranoj fazi i štiti osjetljivo područje oko glave i ramena djeteta. ISOFIX sustav dodatno povećava sigurnost i stabilnost. Ova dječja autosjedalica je primjerena korisnicima, te je kompatibilna i s automobilima koji nisu opremljeni s ISOFIX sustavom.
Naslon za glavu može se nakositi u 3-položaja
patentirano

Naslon za glavu koji se može nakositi u 3-položaja sprječava da glava djeteta pada prema naprijed dok spava.

CYBEX patentirani naslon za glavu koji se može nakositi u 3-položaja jamči zaštitu u slučaju bočnog sudara. Ova revolucionarna tehnologija omogućuje da glava djeteta ne pada prema naprijed dok dijete spava. U slučaju bočnog sudara, glava djeteta ostaje u sigurnosnoj zoni sjedalice, te je time dijete optimalno zaštićeno. Nadalje, naš patentirani naslon za glavu u 3-položaja omogućuje više udobnosti djetetu dok spava, te omogućuje sigurno i mirno putovanje.
L.S.P. sustav
Linearno bočna zaštita od udara

Linearno bočna zaštita od udara (L.S.P. sustav) omogućuje dodatnu zaštitu u slučaju bočnog sudara.

Linearno bočna zaštita od udara (L.S.P. sustav) sistematski apsorbira silinu udarca u slučaju bočnog sudara u linearnim serijama reakcija pomoću zaštita za ramena i glavu. Istovremeno, kinetička energija tijela koja je nastala uslijed sudara apsorbira se u vrlo ranoj fazi, te se glava pomiće u siguran položaj.
ISOFIX konekt
veća sigurnost i stabilnost

ISOFIX konekt sustav postavlja se s jednim klikom i omogućuje savršenu zaštitu i stabilnost

Konektori za sjedalo jednostavno se postavljaju u ISOFIX uporišne točke u automobilu. Konektori se mogu jednostavno sklopiti tako da je sjedalo također kompatibilno s autima koji nisu opremljeni s ISOFIX sustavom.
dužina / širina / visina: 450, 470, 660-820 mm
težina: 7 kg
ECE R44/04, Dodatak 7, Skupina 2/3
Proizvedeno i dizajnirano u Njemačkoj
Navlake su perive u perilici za rublje na 30°C

Kategorije
Brendovi
Starosna dob